Op zoek naar een Gordijnen Atelier?

Op zoek naar een Gordijnen atelier?


Verkoopt u gordijnen en bent u op zoek naar een (nieuw) Gordijnen Atelier? Dan willen wij u graag van dienst zijn!

 

E.K. Gordijnen Atelier staat voor kwaliteit en flexibiliteit. We streven ernaar om samen met u het beste resultaat voor de klant neer te zetten. Wij nemen bij twijfel of onduidelijkheid snel telefonisch contact op om zoveel mogelijk fouten te voorkomen. Wij zijn makkelijk benaderbaar en streven naar een prettige, persoonlijke samenwerking.

 

Wij richten ons naast het gewone maatwerk ook op specialistisch werk zoals vouwgordijnen, schuine gordijnen, gevoerde en/of gemoltoneerde gordijnen, paneelgordijnen, bootgordijnen, draperie├źn, spreien, etc. Daarnaast hebben wij veel ervaring met verschillende soorten stoffen en patronen en krimpen wij (bijna) alle stoffen voor het verwerkt wordt om evt. krimp na verwerking te minimaliseren.

 

Normaal maatwerk is binnen een week klaar en al het overige werk binnen twee weken. Wij halen en brengen het werk kosteloos eenmaal per week. Het transport geschied hangend. Eventuele spoedklussen kunnen altijd in overleg.

 

U bent van harte welkom om ons bedrijf te komen bekijken. Mocht u nog vragen hebben of wilt u vrijblijvend een prijslijst ontvangen dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Digitale Werkbon van E.K. Gordijnen Atelier

De digitale werkbon opslaan of op uw computer invullen?


Stap 1: Druk op                (rechts bovenin) De werkbon opent zichzelf in een nieuw scherm

 

Stap 2: Druk in het nieuwe scherm op bestand (links bovenin) en kies dan voor 'Oorspronkelijk document downloaden'.

 

U kunt er nu voor kiezen om de werkbon eerst op uw computer op te slaan of om de werkbon direct te openen en in te vullen. (Vergeet de werkbon dan niet op te slaan als u klaar bent met invullen.)